Ultimele Știri :
latest

728x90

468x60

Marsul Învierii Timişoara - 21 aprilie 2014

Asociaţia Evanghelistică şi de Caritate „Isus Speranţa României”  în colaborare cu Consiliul Local Timisoara si bisericile creştine din Timişoara organizeaza, si in acest an Marsul Invierii, ajuns la editia a XXIII-a, care va avea loc in data de 21.04.2014 de la ora 15.00 in fata Catedralei Mitropolitane, iar programul de evanghelizare va avea loc in Parcul Rozelor de la aproximativ ora 16.30, iar evanghelia va fi vestita prin pastorul Beniamin Poplacean.

Marşul Învierii este o acţiune cu caracter interconfesional fiind recunoscută atât pe plan naţional cât şi pe plan internaţional, având drept scop proclamarea în mod public a Învierii Domnului nostru Isus Cristos. 

Procesiunea va începe în faţa Catedralei Mitropolitane din Timişoara, unde după o scurtă introducere, se va rosti o rugăciune, iar apoi toţi cei prezenţi se vor deplasa pe traseul tradiţional: Primărie – Consiliul Judeţean Timiş – urmand ca in parcul Rozelor din Timisoara sa aiba loc un serviciu de evanghelizare. 

 La fiecare instituţie se vor face opriri şi se va citi un text biblic, iar unul dintre liderii bisericilor creştine din Timişoara va înălţa o rugăciune de mulţumire şi binecuvântare. 
Pe traseul amintit, fanfarele reunite ale mai multor biserici vor intona imnuri dedicate acestui eveniment.

« PREV
NEXT »

Niciun comentariu